De mens achter…

CommunicatieJong is het marketing- en communicatieadviesbureau van Jacco de Jong. Na het voltooien van mijn hbo-opleiding Voorlichting, Publiciteit & Informatie werkte ik in diverse branches voordat ik mijn eigen bureau startte. De branches waarin ik heb gewerkt zijn onder meer vervoer (KLM), non-profit (Stichting SpeelGoed Nederland), zorg (Zilveren Kruis), financiële dienstverlening (Zwitserleven, ING, Delta Lloyd) en arbeidsmarktcommunicatie (JobTrack).

Als persoon ben ik enthousiast, opgewekt en maak ik snel contact. Hierdoor vind ik snel mijn weg binnen een organisatie en bouw ik vlot een eigen netwerk op. Met mijn gedrevenheid werk ik resultaatgericht.

In verschillende branches heb ik mijn marketing- en communicatiekennis en -ervaring opgedaan. En wel in de breedste zin van het woord, want ik voel mij meer een generalist dan een specialist. Ik kom graag met creatieve oplossingen en vertaal ze naar een pragmatische aanpak. Wilt u een vrijblijvend advies? Neem gerust contact met mij op.